CADD-Konstruktion

Ofta kräver uppdrag ordentliga underlag för att på ett korrekt sätt kunna designa fram idén för att till slut ta det vidare till tillverkning med just de underlagen. Det är svårt att understryka hur mycket det underlättar för alla parter när det finns bra underlag och CADD är utan tvekan grunden.

(CADD = Computer-Aided Design and Drafting)

3D-Rendering

Att rendera fram bilder på en produkt innan den tas fram i verkligheten är ett mycket användbart verktyg för att få en känsla för vart man är påväg någonstans gällande funktion och design. Bilder av denna typen är även en ovärderlig resurs i den där säljande pitchen som är så viktig.

Visualisering

Här lyfter vi fram något som vi kallar för visualisering. Det innebär möjligheten att snabbt få fram bilder eller klipp på en produkt eller koncept. Även den något ovanliga möjligheten att kunna gå runt och titta på sin produkt eller koncept likt ett datorspel. Youtube-klippet här är skapat i mjukvaran vi använder för detta.

VR

VR är ett otroligt kraftfullt verktyg och ett mycket mäktigt och slående sätt att visualisera både produkter och hela koncept. Detta är något vi kommer att lägga till i våran digitala verktygslåda under 2020.

(VR = Virtual Reality)

Några vi jobbar med

Till toppen