Nyheter

INTE BARA SNYGG BELYSNING, UTAN ÄVEN RÄTT.

Bjursås snickeri byter ut ledbelysning som inte tog fram rätt färg på brödet i bröddiskarna på ICA och andra större mathandlare. Med för hög värmeutveckling torkade även brödet för fort. Vi tog fram RÄTT ledstrip för användningsområdet. Rätt färgtemperatur och färgåtergivning för produkten, samt tillräckligt stark för att lysa upp produkterna på ett bra sätt utan onödig värmeutveckling. Monterade i en smidig aluminiumprofl som är magnetförsedd för snabbare installation.

BELYSNING TILL PASSFOTOGRAFERING

I samarbete med AQ Enclosure System AB och Speed Identity levererar LB-Lux en belysningslösning till deras passfotograferings möbel. Dessa är unikt framtagna efter amerikanska och europeiska regler för passfotografering.

FORTSATT SAMARBETE MED BURGER KING

Ideoconcept ritar och designar Burger King i norden och samordnar logistik av belysning, golv och uteserveringar. Efter sju år så levererar vi fortfarande allmänljuset till Burger King. Under åren har Burger King bytt till olika koncept och vi följer deras utveckling och levererar efter nya önskemål. Vi levererar idag linjärbelysning och downlights i restaurangen samt ledpaneler till köket.

ICA SATSAR PÅ LJUSHIMMEL

Kundanpassade himmelpaneler som vi tagit fram i samarbete med LTG-Display till ICA. Alltid fint väder på ICA fruktavdelning så att säga. Varje skärm är 1,2x1,8m och himmeln är ca 20m² i totala ytan men kan byggas både större eller mindre. Enkel montering och andra motiv finns att tillgå! Vi på LB-Lux of Sweden älskar kundanpassade projekt och ta fram produkter som är unika och anpassade för kunden och deras produkter eller projekt! Vi tar hand om er ide från CAD, design, prototyper, certifieringar till rullande volymer. Finns på ICA Kallhäll, ICA Nära Söderbärke, ICA Nära Floby (monteras i mitten av okober)

Några vi jobbar med

Kontakt

  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Till toppen